06 41 88 70 40

Wat we doen

Attendus zorgt voor omzetgroei door het maken van waardevolle afspraken. Bij Attendus geloven we dat échte aandacht deuren opent. Door te luisteren naar de behoeften en uitdagingen van de klant en daar op in te spelen. Daarbij zien we onszelf als onderdeel van het bedrijf waar we de afspraken voor maken. Met deze aanpak zijn we succesvol voor én samen met onze klanten.

We realiseren omzetgroei voor bedrijven die actief zijn in de Business to Business. Attendus realiseert voor veel verschillende bedrijven afspraken, onder meer in de consultancy, ICT, logistiek, techniek en arbeidsbemiddeling. Dat doen we als sinds 2003 voor klanten die willen groeien.

8 stappen naar omzetgroei

Een goede voorbereiding zorgt ervoor dat afspraken u renderende nieuwe klanten opleveren. Samen maken we een strategisch plan van aanpak, dat bestaat uit 8 stappen. Deze aanpak levert aantoonbare resultaten op voor onze klanten.

Neem contact op met Richard Stolk voor omzetgroei door afspraken die rendement opleveren!

Zij gingen je voor

Omzetgroei door waardevolle afspraken

Wilt u ook omzetgroei realiseren door afspraken waarbij kwaliteit voorop staat? Neem dan nu vrijblijvend contact op met Richard Stolk. Dat kan telefonisch via 06 41 88 70 40. U kunt ook een email sturen of reageren via het contactformulier. We zien of horen u graag!

Ik kom graag in contact