06 41 88 70 40

Wat Attendus voor u kan betekenen

De oprichter van Attendus, Richard Stolk, maakt al sinds 2003 succesvol afspraken voor bedrijven in de Business to Business (B2B). Oprechte aandacht is daarbij de sleutel voor succes. Bent u een zakelijke dienstverlener die in bijvoorbeeld logistiek, consultancy, ICT, techniek of arbeidsbemiddeling actief is, dan bent u bij Attendus aan het juiste adres. U genereert nieuwe leads en breidt uw klantendatabase door middel van telefonische acquisitie uit.

Ook coaching van u of uw personeel in effectief telefonisch acquireren is mogelijk, zodat u of uw medewerkers met plezier en op een effectieve manier nieuwe contacten kunnen gaan benaderen. Alles in het kader van uw doelstellingen.

Met de juiste voorbereiding komt u bij de juiste persoon aan tafel. Door u in te leven in de uitdagingen en problemen van uw potentiële klant en door met de juiste oplossingen te komen, worden afspraken effectief en leveren deze ook rendement op.

Attendus en Acquisitie

Wilt u weten wat Attendus specifiek voor u kan betekenen, neem dan contact op via social media, het contactformulier of telefonisch via 06 41 88 70 40 voor een vrijblijvende afspraak met Richard Stolk.

Contact opnemen